Termeni și condiții

1. Acceptul condițiilor de folosire

Folosirea acestui site este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și, deci, utilizator al site-ului  sunteti de acord sa respectati aceste reguli.

Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment structura si continutul oferit de catre site sau putem suspenda functionarea acestuia cu sau fara o instiintare prealabila.

Regulile de utilizare a site-ului pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor. Intrucat aceste reguli sunt oricand accesibile pe site, va revine responsabilitatea sa le cunoasteti si sa le respectati. Dima P. Valentin PFA isi rezerva dreptul de a stabili reguli suplimentare ale site-ului care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a acestuia.
Aceste reguli statueaza modul de folosire de catre utilizatori a site-ului , iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini in cadrul carora nu se specifica altfel) publicate de site se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor si drepturi conexe). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al autorului.

Informatiile cuprinse in articolele publicate de Dima P. Valentin PFA, precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor publicitare continute in site  sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Vizitatorii site-ului nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din site. Pentru nerespectarea acestor reguli de catre unii vizitatori sau abonati la site, ne rezervam dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest site.

3. Acest site colecteaza si prelucreaza date personale. Ce, cum si in ce scop aflati din meniul GDPR, pagina Politica de confidentialitate, precum și pagina din Politica Cookies.

Pentru utilizarea acestui site, este necesara citirea si acceptarea acestor reguli in totalitatea lor.

Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca intelegeti, sunteti de acord si ati acceptat termenii si conditiile mentionate in aceasta pagina.