Despre Mine

Numele meu este Bogdan Dumitrel

Sunt fotograf de nuntă din Suceava

“Cuplurile cu care am colaborat mă descriu ca profesionist, entuziast, orientat către perfecțiune, dar calm, prietenos, muncitor și organizat.”

Fotografia a făcut parte din viața mea înca din perioada adolescenței. Am descoperit cum fiecare subiect era conturat de detalii frumoase pe care nu trebuie să le pierd, iar fotografia m-a ajutat sa le observ tot mai clar. Prin procesele mele inițial rudimentare, am ajuns să concluzionez că acțiunile dinamice din viața de zi cu zi pot fi descrise și după o perioada îndelungată de timp, printr-un mijloc static precum fotografia.

Aveam 21 de ani când am participat în calitate de fotograf la o nuntă, mai exact la nunta unui bun prieten. Nu știam ce presupune fotografia în cadrul unui astfel de eveniment, nici despre succesiunea activităților aferente evenimentulu, nu știam detalii pe care le dețin acum. Așa că am mers cu ochii larg deschiși, inima cât un purice și voință de fier pentru a îndeplini serviciul mai mult decât satisfăcător. La sfârșitul evenimentulu cu camera foto în mână a, realizat că sunt făcut pentru a ajuta oamenii să îșî păstreze calitatea și autenticitatea amintirilor pentru viitor.

Fotograf Bogdan Dumitrel


Cuplurile cu care am colaborat mă descriu ca profesionist, entuziast, orientat către perfecțiune, dar calm, prietenos, muncitor și organizat. Pe tot parcursul unui eveniment interacțonez cu fericitul cuplu și cu invitații lor daca este cazul, dar în același timp am o abordare liniștită și discretă pentru o încadrare perfectă a fiecărui moment. Prin echilibrarea acestor interacțiuni de prietenie și observare temperată creez mediul perfect pentru fotografii naturale și mirobolante, iar cuplul și cei dragi lor se vor bucura de ce le oferă un astfel de eveniment.

Înainte de eveniment va exista o consultanță inițială care ajută viitoare familie, respectiv pe mine să punctez necesitățile din cadrul evenimentului. Imi doresc să imi respecți munca și sper ca în final să concluzionezi că ai făcut cea mai bună alegere. Din acest motiv optez pentru comunicare și cunoaștere astfel va rezulta o montare perfectă a cadrelor cu cel mai important impact asupra voastra.

Pentru mine fotografia de nuntă este pasiune și respect fata de importanța evenimentului.